Antena 3 CNN Actualitate Doi copii au fost transportați cu elicopterul după un accident rutier grav, în județul Olt

Doi copii au fost transportați cu elicopterul după un accident rutier grav, în județul Olt

Doi copii au fost răniți grav în orașul Corabia din județul Olt după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autovehicul într-o intersecție. Unul dintre copii, o fetiță de 9 ani, se află în comă cu traumatism cranio-cerebral și toracic.

Doi copii au fost transportați cu elicopterul după un accident rutier grav, în județul Olt
Sursa foto: SMURD
de Loredana Chimoiu    |    Adelina Miron    |    12 Iun 2021   •   11:45

Pompierii de la Garda Vișina, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD și mai multe echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt, acționează pe Drumul Național 54 A, la ieșirea din Corabia, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier.

Din primele informații, sunt implicate două autoturisme, în care se aflau cinci persoane, printre acestea și doi minori, iar o persoană se afla în stop cardio-respirator și a fost resuscitată la locul evenimentului.

În urma coliziunii, patru persoane, toate din aceeași mașină au necesitat îngrijiri medicale.

O minoră, în vârstă de nouă ani, rănită în urma accidentului, cu traumatism cranio-cerebral și traumatism toracic, în comă, a fost preluată din Corabia de elicopterul SMURD și transportată la UPU Craiova.

Unul dintre conducătorii auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului, iar cel de-al doilea nu a putut fi testat

×
Subiecte în articol: elicopter copii accident
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close