Antena 3 CNN Actualitate Doliu în "familia" Game of Thrones. Actorul a murit la doar 30 de ani

Doliu în "familia" Game of Thrones. Actorul a murit la doar 30 de ani

Este doliu la Hollywood! Un actor din serialul fenomen "Game of Thrones" s-a stins din viață în mod subit, la doar 30 de ani.

Doliu în "familia" Game of Thrones. Actorul a murit la doar 30 de ani
28 Dec 2019   •   11:02

Andrew Dunbar, cel care a fost dublura lui Alfie Allen, cel care l-a interpretat pe Theon Greyjoy în serial. Andrew s-a născut în Irlanda de Nord și a mai jucat în producții precum Line of Duty and Derry Girls. Colegii de breaslă sunt în stare de șoc și au transmis numeroase mesaje de susținere și au spus despre el că este un om bun, implicat și cu care lucrai cu drag în proiectele cinematografice, scrie spynews.ro.

"Nu are sens. Era o persoană adevărată, un om talentat, amabil și decent și avea o inimă bună. Mixurile sale de DJ au fost uimitoare și când a făcut un set pentru Game of Thrones, a început apoi să le facă pe toate pentru petrecerile de sfârșit de sezon.", a declarat actorul Andy McClay.

De asemenea, actorul a dezvăluit că Andrew a făcut parte mult timp din proiectul "Game of Thrones" și ar fi putut fi un actor profesionist, dar a dorit să se concentreze pe artă și și meseria de DJ.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close