Antena 3 CNN Actualitate Doliu în presă. S-a stins din viaţă jurnalistul Alexei Revenco

Doliu în presă. S-a stins din viaţă jurnalistul Alexei Revenco

Jurnalistul Alexei Revenco, de la Radio Moldova, s-a stins din viaţă, luni dimineață. Colegii săi de la Teleradio Moldova au transmis un mesaj de condoleanţe.

Doliu în presă. S-a stins din viaţă jurnalistul Alexei Revenco
de Gabriel Dano    |    11 Ian 2021   •   17:30

„Zi de zi, cei de la ştiri citim statistica oamenilor decedaţi de COVID-19. Taţi, mame, surori şi fraţi, copii – persoane pe care nu le-am văzut niciodată. E dureros, dar parcă nu ne afectează până în momentul când vedem în comunicat un nume cunoscut. Astăzi, cu durere în suflet, vă anunţăm ca unul din colegii noştri face parte din aceste cifre groaznice.

Marele Om de Radio Alexei Revenco s-a stins din viaţă astăzi, 11 ianuarie, la ora 06.00 dimineaţa”, a scris trm.md, citat de Adevărul.

Alexei Revenco a fost una dintre vocile importante din media moldovenească. Mai mult de 40 de ani din viaţă i-a dedicat activităţii de la Radio Moldova. În plus, a prezentat numeroase festivităţi oficiale şi cultural-artistice.

„În cei peste 43 de ani am muncit cu mândrie şi pasiune, fiind conştient de faptul că un prezentator este responsabil de efortul unei echipe întregi de jurnalişti”, mai spunea jurnalistul într-un interviu. În 2007, lui Alexei Revenco i-a fost conferit titlul de Maestru în Artă, iar în 2010 a fost decorat cu Ordinul „Gloria Muncii” pentru activitatea de redactor-prezentator în Departamentul Actualităţi Radio.

 

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close