Antena 3 CNN Actualitate Domnul Cucu va suferi o operaţie de reconstrucţie a penisului, după ce şi l-a secţionat (VIDEO)

Domnul Cucu va suferi o operaţie de reconstrucţie a penisului, după ce şi l-a secţionat (VIDEO)

Domnul Cucu va suferi o operaţie de reconstrucţie a penisului, după ce şi l-a secţionat (VIDEO)
10 Mar 2010   •   20:31

Vasluianul care şi-a tăiat organele genitale a fost operat de medicii din Iaşi. A supravieţuit şi va suferi o operaţie de reconstrucţie a penisului. Ar putea să-şi recapete funcţiile urologice, dar atât. Domnul Cucu din Vaslui, căci aşa se numeşte românul care şi-a tăiat penisul, a lăsat cu gura căscată doctorii din trei spitale.

Părea că doar o minune îl poate salva. Bărbatul a stat ore întregi ascuns în ferma la care este angajat. A fost descoperit de colegii alarmaţi de urmele de sânge. L-a găsit într-un colţ. Îşi înfăşurase singur rana. Ambulanţa l-a dus pe rând la trei spitale. A rămas în cele din urmă la Iaşi.

I-au oprit hemoragia şi i-au salvat viaţa. Dacă mai stătea 2-3 ore ar fi pierdut tot sângele şi ar fi murit. În următoarele zile medicii vor încerca aceeaşi tehnică de reconstrucţie ca cea folosită în cazul pacientului lui Ciomu. Chirurgii vor lua un fragment osos şi o porţiune de muşchi extrase din antebraţul bărbatului. De viaţă sexuală însă nici nu poate fi vorba.



Bărbatul ar putea ajunge şi în faţa psihiatrilor. Avea oricum probleme, spun cunoscuţii. Şi totul i se trage de la femei şi băutură. Ar fi fost părăsit de soţie, în urmă cu 4 ani şi, de curând, şi de iubită. Aşa că a vrut să se răzbune pe toate femeile. De 8 martie.

Bărbatul a mai încercat să se sinucidă şi în urmă cu doi ani. Şi-a dat foc la casă, şi s-a tăiat singur. Are patru copii cu fosta nevastă şi unul cu fosta iubită.

Observator

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close