Antena 3 CNN Actualitate Dorel se întoarce: Muncitor bucureştean, prins sub construcţia pe care încerca să o dărâme (VIDEO)

Dorel se întoarce: Muncitor bucureştean, prins sub construcţia pe care încerca să o dărâme (VIDEO)

Dorel se întoarce: Muncitor bucureştean, prins sub construcţia pe care încerca să o dărâme (VIDEO)
31 Mai 2010   •   22:46

Celebrul personaj Dorel, îl ştiţi cu siguranţă, e vecin cu Gigi Becali. E un muncitor bucureştean care s-a trezit prins sub construcţia pe care singur încerca să o dărâme. Totul s-a petrecut în Pipera, la doi paşi de vila lui Gigi Becali, care şi-a făcut şi el apariţia la faţa locului.


Bărbatul era în interiorul garajului şi încerca să dărâme construcţia. Înarmat cu un ciocan, n-a mai ţinut cont de legile fizicii. A început să lovească cu putere unul dintre pereţii de rezistenţă care ţinea în picioare întreaga construcţie. Problemele au apărut când bărbatul a reuşit să desprindă primele cărămizi din perete. Ghinion. Construcţia s-a prăbuşit peste el.

Bărbatul de 51 de ani muncea cu ziua, iar plata ar fi fost chiar cărămizile pe care apuca să le salveze din construcţia ce trebuia dezafectată. A ajuns însă prins sub garajul dărâmat. Minute bune, medicii SMURD s-au chinuit să-l resusciteze. Omul a ajuns la spital iar medicii au reuşit să-l stabilizeze!

Care este legătura între Gigi Becali şi accident? Latifundiarul era curios să vadă ce s-a întâmplat cu vecinii lui.

După ce s-a mai liniştit în privinţa vecinilor săi, Becali şi-a continuat drumul. Acum procurorii şi cei de la ITM trebuie să vadă dacă mai există şi alţi vinovaţi, în afară de Dorel.



Observator

×
Subiecte în articol: Dorel garaj
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close