Antena 3 CNN Actualitate Dosarul "Băieţi pentru bărbaţi": Serviciile sexuale, plătite cu suc şi mâncare

Dosarul "Băieţi pentru bărbaţi": Serviciile sexuale, plătite cu suc şi mâncare

Dosarul "Băieţi pentru bărbaţi": Serviciile sexuale, plătite cu suc şi mâncare
Sursa foto: Foto: Mediafax
05 Iul 2011   •   09:00

Serviciile proxeneţilor din dosarul "Băieţi pentru bărbaţi" variau de la un client la altul. Unii plăteau cu suc şi mâncare, alţii cu sute sau chiar mii de euro pentru livrarea unui minor. Toate detaliile ies la iveală din motivarea magistraţilor  pentru arestarea lui Doru Iuga şi a celorlalte persoane din acest dosar.

Unul dintre minori le-a povestit anchetatorilor că era adus de două, trei ori pe săptămână la Snagov, alături de fratele lui. Copiilor le era frică să nu fie drogaţi şi apoi violaţi.

 „Precizez că la fiecare întâlnire pe care am avut-o cu el, Klaus ne invita să bem cu el whisky şi să facem baie în jacuzzi, iar când nu era atent noi vărsam paharele pentru a nu ne îmbăta. Mai arăt faptul că Klaus prefera copii cu vârste cuprinse între 11 şi 14 ani" se arată în declaraţia unuia dintre minori.

Germanul nu a înţeles agitaţia creată în jurul lui, mai ales că actele sexuale erau consimţite între părţi, iar tinerii erau ajutaţi. "Pe aceşti băieţi care vin cu Andrei Staicovici, respectiv pe unii dintre ei eu îi răsplătesc cu câte 200-250 lei, dacă mi-au plăcut sau dacă din discuţiile cu aceştia rezultă că au nevoie de un ajutor pentru şcoala post-liceală pentru medicamente sau taxi sau pentru vreo petrecere pe care doreau s-o organizeze", a spus Zander.

Doru Iuga a refuzat ă facă declaraţii în faţa instanţei şi a spus un singur lucru.  „Nu voi face niciodată un titlu de glorie din orientarea mea sexuală", a spus Iuga.

Unul dintre clienţii reţelei le-a mărturisit anchetatorilor îi plătea pe proxeneţi cu.. mici atenţii.  "Andrei m-a lăsat să întreţin relaxii sexuale cu diverşi parteneri aduşi de mine la el în dormitor în timp ce se află acasă. Pentru aceste servicii i-am dat lui Andrei mici atenţii , respective ţigări, suc, bere şi suma de 10 lei", a declarat Sorin Mureşan, unul dintre clienţi.

Pentru şapte persoane s-au emis mandate de arestare preventiva în acest dosar. Singurul dat în urmarire a ramas Costel Turcan, zis Scooby, pe care anchetatorii nu au reuşit sa îl găsească. Barbatul se prostitueaza în Germania oi le-a vorbit pentru prima oara, reporterilor Antena3. În acelaşi dosar mai sunt cercetaţi un preot dar şi un politician de Giurgiu.

 



×
Subiecte în articol: proxeneti minori
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close