Antena 3 Actualitate Dosarul corupţiei din fotbal: Procurorii DNA i-au prezentat lui Penescu materialul de urmărire penală

Dosarul corupţiei din fotbal: Procurorii DNA i-au prezentat lui Penescu materialul de urmărire penală

15 Iun 2009   •   17:04
Dosarul corupţiei din fotbal: Procurorii DNA i-au prezentat lui Penescu materialul de urmărire penală
Sursa foto: Cornel Penescu

Finanţatorul echipei FC Argeş, Cornel Penescu, a fost adus, luni, la sediul DNA Piteşti, pentru a-i fi prezentat materialul de urmărire penală, în dosarul corupţiei din fotbal.

Înaintea sa, procurorii DNA au stat de vorbă cu fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, cu fostul vicepreşedinte al Comisiei, Marcel Lică, precum şi cu arbitrii Marcel Savaniu, Sorin Corpodean şi Aurelian Bogaciu.

Vineri, procurorii anticorupţie i-au prezentat lui Cornel Penescu cele trei capete de acuzare în acest dosar - dare de mită, cumpărare de trafic de influenţă şi constituire de grup infracţional.

În luna aprilie, judecătorii au decis că acesta reprezintă un pericol social şi trebuie judecat în arest. Ulterior, Tribunalul Argeş a respins şi cererea de eliberare pe cauţiune a finanţatorului Cornel Penescu.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close