Antena 3 CNN Actualitate Două cluburi de fiţe din Mamaia vor fi demolate

Două cluburi de fiţe din Mamaia vor fi demolate

Două cluburi de fiţe din Mamaia vor fi demolate
Sursa foto: fivefourclothing.com
18 Oct 2010   •   20:07

Gata cu fiţele în staţiunea Mamaia. Două dintre cele mai cunoscute cluburi de noapte de pe litoral vor fi demolate. Funcţionează ilegal, spun autorităţile.

Deşi sunt cele mai cunoscute cluburi din Mamaia, au autorizaţiile de construcţie expirate de doi ani. Patronii nu le-au mai înnoit şi au mers aşa în tot acest timp cu acordul tacit al unor angajaţi ai administraţiei locale, spun inspectorii de stat în construcţii. Tot ai eu decis ca în zilele următoare cluburile să fie demolate. Problemele nu se termină aici: inspectorii au de gând să verifice situaţia tuturor cluburilor de pe litoral.

Două dintre locurile unde, vara, curgeau râuri de şampanie fină, se etalau picioarele lungi şi se expuneau maşinile de fiţe, pot veni doar o amintire.

“Avem două cluburi care au fost somate în vederea desfiinţării pentru că nu au prezentat autorizaţie de construcţie: Bamboo şi Belagio”, a declarat Gigi Chiru, inspector sef ISC Constanţa.

O veste proastă pentru lumea bună a fiţelor care, vara, se muta la Mamaia, dar şi pentru agenţiile de turism.

“Activităţile acestea atrag mai mulţi turişti si e de dorit să construim astfel de locaţii care să susţină o activitate de sezon decât să le demolezi. Ar fi mai bine să le ajutam să intre în legalitate”, a declarat Cristian Barhalescu, director agenţie de turism.

În cei doi ani de când s-a deschis, Clubul Bamboo a mai avut probleme cu legea. În mai localul a fost amendat de garda financiară şi închis timp de trei luni pentru că nu folosea case de marcat. Chiar dacă acum patronii cluburilor îşi fac bagajele, la vară intenţionează să revină. Cu acte în regulă.

 



×
Subiecte în articol: Mamaia
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close