Antena 3 CNN Actualitate Două fete au fost spulberate de o maşină de Poliţie, accident în Bucureşti | Una dintre fetiţe a murit

Două fete au fost spulberate de o maşină de Poliţie, accident în Bucureşti | Una dintre fetiţe a murit

Două fete în vârstă de aproximativ 12 ani au fost spulberate de o maşină de Poliţie, astăzi, după un accident grav în Bucureşti.

Două fete au fost spulberate de o maşină de Poliţie, accident în Bucureşti | Una dintre fetiţe a murit
Sursa foto: Antena 3
de Alin Tarnovschi    |    13 Ian 2022   •   14:18

Două fete au fost lovite de o maşină de Poliţie, astăzi, în urma unui grav accident rutier produs pe strada Laminorului din Sectorului 1 din Bucureşti.

Cele două copile au încercat să traverseze strada, moment în care au fost lovite în plin de o maşină de Poliţie, din cadrul Secţiei 5.

Poliţiştii aflaţi în maşină au cerut ajutorul medicilor, iar la locul accidentului s-au deplasat mai multe autospeciale ale SMURD şi ale Ambulanţei.

Una dintre fete a suferit rănit foarte grave în urma accidentului, iar medicii au început să o resusciteze.

Potrivit unor surse, după câteva zeci de minute, medicii au anunţat că fetiţa a murit. La locul accidentului au ajuns şi Trupele Speciale ale Poliţiei, pentru a preveni un conflict între oameni şi poliţişti.

Două fete lovite de o maşină de Poliţie, accident în Bucureşti

Unul dintre martori a povestit, în exclusivitate pentru Antena 3, cum s-a produs tragedia.

"Am văzut, le-a lovit în plin. O fetiţă cu piciorul rupt, care a rămas pe trecere, şi alta care a fost aruncată 30 de metri. A început lumea să ţipe pentru că ambulanţa a venit greu. A venit o singură ambulanţă, apoi s-a sunat şi a venit şi o altă ambulanţă", a explicat martorul.

Poliţia Capitalei a explicat, într-o informare de preă, că poliţistul aflat la volanul maşinii conducea cu semnalele luminoase în funcţiune.

"Astăzi, în jurul orei 13.30, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de poliție, pe raza sectorului 1. Agentul de poliție, aflat la volan, polițist încadrat în anul 2017, a surprins și accidentat două minore ce erau angajate în traversarea străzii.

Autospeciala rula cu semnalele luminoase in funcțiune. La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de prim ajutor. Cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier", se arată într-o informare a Poliţiei.

×
Subiecte în articol: accident București
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close