Antena 3 CNN Actualitate Două localități din Argeș au intrat în carantină, după ce au crescut alarmant cazurile de COVID-19

Două localități din Argeș au intrat în carantină, după ce au crescut alarmant cazurile de COVID-19

Două localități din județul Argeș au intrat în caratină, după ce au crescut alarmant cazurile de COVID-19. Prefectul Emanuel Soare a declarat sâmbătă că măsura a fost luată în condițiile în care județul se află pe un trend crescător al persoanelor confirmate pozitiv.

Două localități din Argeș au intrat în carantină, după ce au crescut alarmant cazurile de COVID-19
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    01 Aug 2020   •   11:30

”Este vorba de localitățile Bălilești și Dârmănești, intrate în carantină. În prima avem 20 de cazuri confirmate, iar în cea de-a doua 12 cazuri. Am depășit indicatorul de 3 cazuri la mia de locuitori. Este o presiune fantastică și pe spitale, unde locurile sunt epuizate, foarte greu mai găsim câte un loc pentru un pacient cu COVID”, a spus Soare Emanuel Soare, pentru Mediafax.

Prefectul a declarat că polițiștii și jandarmii sunt la toate intrările și ieșirile din cele două localități.  Oficialul recunoaște că în unele momente se fac liste de așteptare pentru cei care solicită o ambulanță în vederea internării.

Prefectul județului Argeș: Avem în supraveghere și alte localități

”Nu se iese, nu se intră decât în baza unor motive prevăzute în hotărârea CJSU Argeș. Noi facem o evaluare a tuturor localităților, avem în supraveghere și alte localități. Dacă indicatorii privind numărul de cazuri vor fi depășiți, săptămâna viitoare vom veni, probabil, cu decizii de carantinare și a altor localități”, a precizat Emanuel Soare.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Elena Lasconi și-a anunțat candidatura la șefia USR și la prezidențiale
x close