Antena 3 CNN Actualitate Două microbuze de călători s-au ciocnit în fața Gării Obor din Capitală. Zece victime la spital

Două microbuze de călători s-au ciocnit în fața Gării Obor din Capitală. Zece victime la spital

Două microbuze de călători s-au ciocnit pe Bulevardul Gării Obor din Capitală. Accidentul s-a soldat cu zece victime.

Două microbuze de călători s-au ciocnit în fața Gării Obor din Capitală. Zece victime la spital
de Mia Lungu    |    08 Sep 2021   •   11:58

Zece victime au fost transportate la spital, cu mici contuzii.

Printre victime se află și unul dintre șoferi, căruia i s-a făcut rău la volan, ceea ce a dus la cionirea cu un alt microbuz. 

La fața locului au fost trimise 8 echipaje SMURD, 2 echipaje de la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov si echipaje de descarcerare.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Miercuri, în jurul orei 10:26, Brigada Rutieră a fost sesizată prin intermediul unui apel de urgență la 112 despre faptul că la Gara Obor s-a produs un accident rutier între 2 microbuze, în urmă căruia a rezultat rănirea mai multor persoane. 

Un bărbat de 53 ani a condus unul dintre microbuze Sos Gării Obor, dinspre Str. Baicului către Bd. Ferdinand, iar când a ajuns în dreptul gării a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un alt microbuz, care era staționat pe partea dreapta a sensului său de deplasare. 

Din impact, microbuzul a fost proiectat în alte două mașini, staționate și acestea.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a unui număr de 10 persoane, printre care și șoferul care a cauzat accidentul. 

După prima evaluare s-a constatat că victimele se află în afară oricărui pericol. Acestea au fost transportate la 5 spitale din București pentru a primi îngrijiri medicale.

Conducătorul auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Traficul rutier este îngreunat în zona și se desfășoară alternativ sub îndrumarea polițiștilor rutieri.

 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close