Antena 3 CNN Actualitate Două surori din Brașov sunt căutate de Poliție, după ce au dispărut de acasă. Dacă le-ați văzut, sunați la 112!

Două surori din Brașov sunt căutate de Poliție, după ce au dispărut de acasă. Dacă le-ați văzut, sunați la 112!

Două surori de 15 și 12 ani din Brașov sunt căutate de Poliție, după ce au plecat de acasă și nu s-au mai întors. Ambele fete au telefoanele închise.

Două surori din Brașov sunt căutate de Poliție, după ce au dispărut de acasă. Dacă le-ați văzut, sunați la 112!
Sursa foto: IPJ Braşov
25 Iun 2020   •   21:50

Mama celor două fete a declarat că cele două fiice ale sale au plecat de acasă miercuri seara și nu au mai revenit.

Fata de 15 ani are o înălțime de 1,65 m, greutate 56 kg, păr roșcat, ochi căprui, constituție corpolentă, fără semne particulare. Când a plecat de acasă purta pantaloni de culoare neagră. Are asupra sa telefonul mobil și carnetul de elev.

Dacă le-ați văzut, sunați la 112! 

Copila de 12 ani este înaltă de 1,53 m, are o greutate de 45 kg, păr șaten, ochi căprui, constituție slabă, fără semne particulare. În momentul plecării aceasta purta blugi de culoare neagră, bluză de culoare portocalie cu mânecă lungă, teneși sport de culoare gri. Are asupra sa telefonul mobil și carnetul de elev.

Persoanele care pot oferi informaţii despre cele două fete sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

×
Subiecte în articol: Brașov dispărute surori
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close