Antena 3 CNN Actualitate Dovada că bărbatul atacat de urs în Dâmboviţa era BRACONIER. Ce au găsit autorităţile în casa lui

Dovada că bărbatul atacat de urs în Dâmboviţa era BRACONIER. Ce au găsit autorităţile în casa lui

Dovada că bărbatul atacat de urs în Dâmboviţa era BRACONIER. Ce au găsit autorităţile în casa lui
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Sep 2012   •   07:23

Ursul care a ucis un bărbat săptămâna trecută, în Dâmboviţa, este căutate în continuare, fiind considerat extrem de periculos. Între timp, anchetatorii au verificat şi casa victimei. Aici au găsit mai multe trofee de cerb şi o capcană, ceea ce confirmă bănuielile că bărbatul era braconier.

Un localnic din Moroeni s-a trezit in mijlocul noptii cu un urs în ograda. Animalul i-a luat un porc din coteţ şi a fugit. Ursul acesta nu este însă cel care a omorat saptamana aceasta un om, susţin politiştii care continuă căutarile în acest caz.

Între timp, casa braconierului ucis de urs a fost percheziţionată. Au fost gasite mai multe obiecte, printre care o capcana de prinderea animalelor şi mai multe trofee de cerb, susţin anchetatorii.

Autorităţile spun ca animalele sunt in cautare de hrana si reprezinta un pericol pentru toata lumea, dar mai ales pentru copii care se joacă în afara satului.





×
Subiecte în articol: urs
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close