Antena 3 Actualitate Dr. Monica Pop despre oferta autorităților "mici contra vaccinare": 'Mi se pare total imoral și de prost gust'

Dr. Monica Pop despre oferta autorităților "mici contra vaccinare": 'Mi se pare total imoral și de prost gust'

de Gabriel Dano    |    08 Iun 2021   •   17:47
Dr. Monica Pop despre oferta autorităților "mici contra vaccinare": 'Mi se pare total imoral și de prost gust'

Disperate că rata de vaccinare scade, autoritățile recurg la tot felul de soluții pentru a-i convinge pe oameni să-și facă vaccinul. Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a anunțat că cine merge la centrul din Piața Obor pentru a se vaccina anti-COVID 19 primește o porție de mici gratis.

"Este un centru mobil deschis de către Primăria Sectorului 2 de vineri până duminică, între orele 8 - 20, în fiecare weekend. Este foarte important pentru că prin Piața Obor trec săptămâna 60.000 de oameni și cred că este foarte simplu să te vaccinezi acolo.

Fiecare persoană care se va vaccina va primi din partea acestei terase o porție de mici. Asta a fost exclusiv intenția celor de acolo, Primăria nu contribuie cu nimic pentru acest lucru", a declarat edilul Radu Mihaiu.

"Mi se pare o idee de un prost gust de nu se poate. Mi se pare de cea mai proastă calitate să faci așa ceva. Eu nu cred că un act medica trebuie condiționat de ceva. Pe urmă, e o discriminare - toți ceilalți 3.000.000 de oameni nu au primit nimic. Încă o dată vă spun: mi se pare de foarte-foarte joasă calitate. Nu pot să cred așa ceva.

Puteau oamenii foarte bine să fie convinși cu vorba și cu informațiile medicale și în niciun caz cu mici. Pentru că gândiți-vă că sunt unii oameni care se duc pentru asta, nu pentru că ar fi convinși că trebuie să facă un act medical. E oribil.

Mi se pare total imoral. Și presiunea foarte mare care se face. Eu consider că nu e demn să facă cineva așa ceva", a spus Monica Pop, în emisiunea Decisiv, moderată de Cătălina Porumbel.

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close