Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea, despre moartea lui Dan Condrea: Primul meu gând a fost...

Liviu Dragnea, despre moartea lui Dan Condrea: Primul meu gând a fost...

Liviu Dragnea, despre moartea lui Dan Condrea: Primul meu gând a fost...
23 Mai 2016   •   14:08

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că instituţiile abilitate trebuie să stabilească despre ce a fost vorba în cazul accidentului de la Buftea, în care ar fi murit patronul Hexi Pharma, Dan Condrea.

'Ar trebui să nu ne dăm cu părerea toţi despre acest caz, despre acest accident. Sigur că tentaţia este uriaşă, să ascultăm scenarii sau, eventual, să construim şi noi scenarii. Din păcate, un om a murit, familia lui suferă şi prietenii şi cunoştinţele. Este foarte tentant să-ţi dai cu părerea şi să faci scenarii de filme. Poate sunt adevărate, poate nu sunt adevărate. Eu zic că singurele care pot determina cauzele reale ale accidentului nu sunt decât instituţiile abilitate în acest sens. Din acest motiv eu evit să susţin sau să comentez vreunul din scenariile prezentate', a afirmat Dragnea, conform Agerpres.

Întrebat care a fost 'primul său gând' după ce a văzut ştirea referitoare la accidentul auto, Dragnea a răspuns: 'Am zis că nu vorbesc de niciun scenariu, dar, ce am gândit eu... Am văzut un autovehicul, nu vreau să spun că nu e bună marca respectivă, dar un autovehicul care nu are toate elementele de siguranţă care să-i dea conducătorului auto mai multă siguranţă... şi m-am gândit că un patron de o asemenea dimensiune a vrut să se sinucidă în felul acesta, luând de la firmă o maşină în care la un impact la o viteză mare nu scapă. A fost primul meu gând. Dar, repet, poate a fost doar un accident. S-ar putea să şi încurcăm pe cei care cercetează', a conchis Liviu Dragnea.

×
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close