Drama sfâșietoare a unui român din Italia. Dorel a avut încredere în prietenul său, dar a murit azvârlit pe câmp. Avea doar 23 de ani

de D.G.    |    18 Noi 2019   •   19:27
Drama sfâșietoare a unui român din Italia. Dorel a avut încredere în prietenul său, dar a murit azvârlit pe câmp. Avea doar 23 de ani sursa foto: stiridiaspora.ro

Sfârșit tragic în Italia pentru un român de doar 23 de ani.

Dorel și încă doi prieteni de-ai săi, tot români, se întorceau spre casă de la petrecere. Numai că tânărul de 23 de ani nu a mai ajuns acasă, pierzându-și viața într-un teribil accident pe o şosea regională între San Damiao şi Palucco. Ceilalți doi tineri români au ajuns la spital cu râni minore, scrie stiridiaspora.ro.

Dorel se afla pe bancheta din spate în mașina condusă de prietenul său de 21 de ani, când a fost azvârlit din autoturismul care a derapat. Potrivit polițiștilor italieni, șoferul era într-o avansată stare de ebrietate, deși mai avea în mașina sa alte două vieți.

Conducătorul mașinii și pasagerul din dreapta, un alt român de 20 de ani, au scăpat teferi, primul ajungând în arestul poliției după eveniment.

 

x close