Antena 3 CNN Actualitate Drumul forestier pe care se plimbă Traian Băsescu cu snowmobilul, asfaltat de primăria Predeal cu 2.200.000 lei

Drumul forestier pe care se plimbă Traian Băsescu cu snowmobilul, asfaltat de primăria Predeal cu 2.200.000 lei

Drumul forestier pe care se plimbă Traian Băsescu cu snowmobilul, asfaltat de primăria Predeal cu 2.200.000 lei
Sursa foto: Foto: anti-plicti.blogspot.com
09 Oct 2010   •   16:28

Primăria Predeal a cheltuit peste 22 de miliarde de lei vechi pentru asfaltarea unui drum forestier, în timp ce majoritatea străzilor din staţiunea montană sunt înţesate de gropi. Porţiunea de drum care a intrat în reparaţii, este exact cea pe care preşedintele Traian Băsescu obişnuieşte să se plimbe cu snow-mobilul, iarna, când vine la munte.

Străzile din Predeal arată ca după un bombardament. În cele mai multe cartiere ale staţiunii, craterele adânci pot fi întâlnite la fiecare pas, spre disperarea localnicilor şi a turiştilor care tranzitează zona.

În timp ce gropile din staţiune întind nervii şoferilor la maxim, Primăria se arătă interesată de asfaltarea unui drum forestier din zonă.

O bună parte din fondurile necesare pentru asfaltare au fost date de Guvern, adică 15 miliarde de lei vechi. Diferenţa până la 22 de miliarde va fi suportată de Primărie, care vrea să amenajeze la marginea drumului şi o pistă de biciclete.

Antena 3

×
Subiecte în articol: asfaltare
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close