Antena 3 CNN Actualitate Drumul spre mare, în continuare un coşmar. Constructorii îşi strâng echipamentele şi pleacă

Drumul spre mare, în continuare un coşmar. Constructorii îşi strâng echipamentele şi pleacă

Drumul spre mare, în continuare un coşmar. Constructorii îşi strâng echipamentele şi pleacă
Sursa foto: Foto: Agerpres
13 Apr 2011   •   20:44
Drumul spre mare va fi un coşmar, la fel ca anul trecut. Ieşiţi de pe autostradă, la Cernavodă, circulaţi încet şi în coloană, până la Murfatlar, unde luaţi din nou viteză, pe autostradă. Nici nu v-aţi obişnuit şi aţi terminat-o.

La doi ani de la începerea lucrărilor, noua autostradă are numai 15 km. S-a lucrat încet şi puţin din cauza exproprierilor făcute în stilul românesc.

Văi şi podeţe străbătute de drumuri pline de noroaie, culturi de viţă de vie şi defrişări de pământ din loc în loc. Aşa arată acum cei 52 de kilometri care despart Cernavodă de Constanţa.

Constructorul francez a lucrat pe unde a putut între Cernavodă şi Medgidia şi acum îşi strânge utilajele. Avea de făcut 20 de kilometri.

Autostrada la care au lucrat se termină brusc, într-un mal de pământ. Neexpropriat încă. Tot pe sărite s-a lucrat şi pe celălalt tronson, între Medgidia şi Constanţa.

Între Medgidia şi Murfatlar se poate lucra numai pe 40% din traseu. Restul este ocupat de culturi ale particularilor şi de vii. Autorităţile nu au vorbit despre probleme, au promis că la vară mergem pe autostradă până la mare.
 

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close