Antena 3 CNN Actualitate Drumurile din Capitală, adevărate terenuri minate. Maşinile riscă să fie înghiţite de craterele din asfalt

Drumurile din Capitală, adevărate terenuri minate. Maşinile riscă să fie înghiţite de craterele din asfalt

Drumurile din Capitală, adevărate terenuri minate. Maşinile riscă să fie înghiţite de craterele din asfalt
Sursa foto: Foto: Antena3
de O.P.    |    28 Feb 2012   •   05:55

Orice şofer dornic să-şi testeze vigilenţa poate alege drumul naţional Piteşti-Braşov. Aici sunt  sute de gropi în carosabil, iar pe unele porţiuni s-au format adevărate cratere.

Şoferii sunt nevoiţi de cele mai multe ori să intre pe contrasens pentru a le ocoli iar accidente grave pot avea loc în orice moment. Însă, la fel rău arată şi cele mai multe străzi din oraşe. Spre exemplu, în Bucureşti, service-urile sunt pline cu maşinile distruse în gropile formate în asfalt. 

Pasajul Unirii a devenit luni seară o parcare imensă. Şi asta din cauza unui crater săpat chiar în mijlocul drumului şi lăsat de izbelişte, fără vreun semn de atenţionare pentru şoferi. Cei care şi-au avariat maşinile au refuzat să mai plece până nu vorbesc cu autorităţile.

Iar groapa s-a dovedit o veritabilă capcană pentru zeci de şoferi.

Primăria recunoaşte că sunt 28 de artere din Capitală pline de gropi după iarnă. Iar unele dintre acestea ascund surprize pentru şoferi.

Nu doar în Bucureşti sunt probleme. Drumul Naţional 73 e mai greu de parcurs decât un câmp minat.

În urma sesizărilor făcute de şoferi, poliţia rutieră a amendat Administraţia de Drumuri Naţionale Piteşti.

De cele mai multe ori şoferii ajung cu maşinile distruse în service. Dacă nu se vor repara drumurile, poliţiştii spun că vor continua să îi amendeze pe administratori.




×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close