Antena 3 CNN Actualitate Dublă crimă în Argeș. Concluzia medicilor care au făcut autopsia femeii

Dublă crimă în Argeș. Concluzia medicilor care au făcut autopsia femeii

Medicii au făcut, luni, autopsia victimelor ucise duminică, în comuna argeșeană Mihăeşti, respectiv femeia în vârstă de 38 de ani şi fiul ei în vârstă de 15 ani. Cei doi au fost omorâţi cu sânge rece de fostul concubin al femeii.

Dublă crimă în Argeș. Concluzia medicilor care au făcut autopsia femeii
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    17 Mai 2021   •   19:28

Iar autopsia arată că femeia s-a luptat din răsputeri cu criminalul înainte să-i fie aplicată loviturile mortale.

“La femeie sunt multe leziuni traumatice. Cauza imediată de deces este hemoragia externă survenită în urma unui traumatism cervical forte cu un cuțit, cu secţionare de pachet vascular şi de trahee. Sunt mai multe leziuni traumatice ceea ce denotă că înaintea loviturilor decisive a existat şi o luptă pentru că sunt şi vânătăi şi excoriaţii şi urme de apărare.

La femeie, cum am spus sunt a fost o altercaţie înainte şi are urme de excoriații care sunt făcute foarte clar, tot cu cuţitul. Sunt spre aproximativ 20”,  a declarat Dan Manu, șeful Serviciului de Medicină Legală Argeș, după autopsie, potrivit curier.ro

În acestă după-amiază a apărut zvonul cum că Irinenl Ciobanu ar fi murit la spital în urma rănilor pe care și le-ar fi provocat singur. Criminalul s-a tăiat la gât cu intenţia de a se sinucide, imediat după ce a comis oribilele fapte.

“Prezenta o plagă deschisă la nivelul gâtului. După ce a fost evaluat de specialiștii din Unitatea de Primiri Urgențe, a fost dus în sala de operații. Intervenția chirurgicală a decurs bine, după o noapte petrecută în ATI, pacientul a fost mutat în Secția ORL. Este conștient, stabil, urmează să fie evaluat neurologic și psihiatric”, a declarat Cristina Cazacu, purtător de cuvânt al SJU Piteşti

 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close