Antena 3 CNN Actualitate După focul inimii vine focul de artificii! Află cum

După focul inimii vine focul de artificii! Află cum

După focul inimii vine focul de artificii! Află cum
18 Oct 2019   •   14:35

Iubești focul de artificii? Normal, cine nu le adoră? Mai ales dacă mergi la nunți, botezuri, aniversări, evenimente sau concerte unde există astfel de plăceri vizuale care durează minute în șir. Dar dacă focul inimii te-a făcut să te îndrăgostești și acum vrei să te căsătorești, obține artificii nuntă profesionale pentru petrecerea ta de neuitat! Află cum.

Imaginează-ți un restaurant pe marginea lacului și focuri de artificii pornind fix din lac, o splendoare atât pe cer, cât și pe suprafața apei. Imaginează-ți candele, jerbe, vulcani, comete, palmieri de lumini colorate înălțate metri sau zeci de metri în aer în efecte speciale.

Ai vrea să beneficiezi de o combinaţie excelentă între muzică şi artificii, unde coloana sonoră să fie dublată de cadenţa focului de artificii? Gândurile se pot duce foarte departe, nu-i așa? Află mai jos detalii despre uimitorul foc de artificii care îți poate îmbogăți evenimentul și care poate crea emoție în toți invitații.

Artificiile. Când au apărut? Cât de sus s-au dus? Unde sunt acum?

Artificiile au fost inventate de chinezi în sec. al VII-lea și aduse de mongoli în Europa. La curțile domnești din Anglia deja erau artificii pe la 1500. Dar de acolo până în prezent a fost cale lungă. În prezent, personalul specializat şi calificat, adică pirotehnicienii, pirotehniștii, avizaţi din toate punctele de vedere, se ocupă cu show-uri la care englezii sau chinezii doar visau.

Unde se eliberează artificii profesionale?

  • la nunți, botezuri, aniversări sau alte evenimente private;

  • la concerte, meciuri de fotbal, evenimente tematice;

  • la lansări auto ori evenimente corporate în aer liber;

  • la evenimente publice (Revelioane, Zilele Orașului etc.).

Nicio grijă! După ce discutați la o cafea, analizați, se vine cu oferta și semnați contractul, acești specialiști vor obține toate autorizațiile necesare și vor plăti taxele specifice către instituțiile statului. Cu alte cuvinte, clientul (tu) se va simți cu adevărat un beneficiar, nu va fi nevoit să facă lucruri organizatorice. Aproape de momentul lansării, echipa tehnică va face proba și se va asigura că totul va ieși așa cum a fost planificat.

Te încântă ideea unui foc de artificii? Oferta te va bucura nespus!

Dacă dorești anumite efecte pirotehnice, dacă ai în plan și fum greu la nuntă sau artificii de sol, lansatoare de jeturi CO2 (jeturi care seamănă, vizual vorbind, cu jeturile de aburi), se rezolvă dacă apelezi la focdeartificii.ro. Iar dacă nu te uiți la bani și vrei să ai parte de nunta visurilor tale sau de grandoare la evenimentul dedicat ție sau pe care îl organizezi, poți alege un pachet de artificii Gold, care să îți asigure un final al focului de artificii... grandios de-a dreptul, cu câteva bombe de mare calibru care să uimească pe toată lumea și să genereze reacții wow!!!

Așadar, pentru jeturi de CO2, pentru un foc frumos și îndelung de artificii și pentru alte lucruri profesioniste făcute de profesioniști și cu impact garantat, acum știi ce ai de făcut.

Și totul va ieși... memorabil!

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close