Antena 3 CNN Actualitate "E gelatinos şi are faţă de moşneag cu nas mare şi moale". Cum arată cel mai urât animal din lume

"E gelatinos şi are faţă de moşneag cu nas mare şi moale". Cum arată cel mai urât animal din lume

"E gelatinos şi are faţă de moşneag cu nas mare şi moale". Cum arată cel mai urât animal din lume
de S.T.    |    13 Sep 2013   •   17:32

Societatea pentru Salvarea Animalelor Urâte a desemnat câştigatorii. Un peşte gelatinos din Oceanul Pacific care seamănă cu chipul unei persoane în vârstă, cu trăsăturile deformate, a fost ales cel mai urât animal din lume.

Psychrolutes marcidus trăieşte la adâncimi cuprinse între 600 de metri şi 1.200 de metri în largul coastelor australiene şi este ameninţat cu dispariţia din cauza pescuitului intensiv.
   
Aspectul său corporal i-a asigurat primul loc într-o competiţie organizată pe internet. Peştele gelatinos a primit 795 de voturi dintr-un total de peste 3.000 de opinii exprimate.
   
Kakapo, un papagal nocturn neozeelandez, denumit şi "papagal-bufniţă", care nu poate să zboare, s-a clasat pe locul al doilea.
   
Pe locul al treilea s-a situat Axolotl, un amfibian din Mexic, care are capacitatea de a-şi petrece întreaga viaţă în stadiu larvar, fără se transforme niciodată pentru a deveni adult.
   

×
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close