Antena 3 CNN Actualitate E haos în Casele Judeţene de Asigurări. Angajaţii sunt speriaţi că vor rămâne fără loc de muncă

E haos în Casele Judeţene de Asigurări. Angajaţii sunt speriaţi că vor rămâne fără loc de muncă

E haos în Casele Judeţene de Asigurări. Angajaţii sunt speriaţi că vor rămâne fără loc de muncă
de O.P.    |    19 Mar 2013   •   06:09

Reacţiile la noile modificări din sănătate nu au întârziat să apară. Angajaţii din Direcţiile de Sănătate Publică şi Casele de Asigurare sunt speriaţi de cele 4000 de concedieri anunţate de Ministrul Sănătăţii. Oamenii sunt stresaţi, iar nervii se revarsă pe oamenii care au de rezolvat zilele acestea diverse probleme în aceste instituţii.

Angajaţii şi aşa stresaţi au de câteva zile şi o grijă în plus. Ministrul Sănătăţii i-a anunţat că va face restructurări mari. Patru mii de oameni vor pleca acasă, totuşi fiecare speră să nu el cel fie vizat.

Chiar dacă nu e nimic oficial reporterii Antenei 3 au vrut să vadă ce soluţii au Consiliile Judeţene pentru angajaţii disperaţi ce vor deveni şomeri.

Ministrul Sănătăţii este de părere că astfel de reorganizare este benefică pentru sistemul sanitar. Calculele făcute la nivel de minister arată că doar 5% dintre angajaţii DSP-urilor şi CAS-urilor ar rămâne fără loc de muncă.

×
Subiecte în articol: legea sanatatii
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close