Antena 3 CNN Actualitate Echipa Observatorului sechestrată la supermarket

Echipa Observatorului sechestrată la supermarket

Echipa Observatorului sechestrată la supermarket
21 Iun 2007   •   18:58

Cumpărături cu bani, mitocanie şi sechestrare gratis. Asta pare să fie oferta în vigoare la centrul comercial Orhideea din Bucureşti. Bodyguarzii au sechestrat o echipă a Observatorului care doar încerca să afle detalii despre soarta unui om mort pe stradă din cauza căldurii. ?Ştiţi ceva de persoana care a decedat pe stradă. Aţi văzut ceva?? Aceasta este întrebarea care a stârnit furia angajaţilor NEI Guard. Dintr-o dată, agentul de pază s-a năpustit asupra operatorului. ?Nu mă filma. Dacă nu vrei să dăm de belele?. Operatorul a reuşit să scape de bodyguardul agresiv şi s-a refugiat în stradă. Nu şi reporterul, care a fost luat pur şi simplu pe sus şi târât în parcarea centrului comercial.

A fost ţinut cu forţa acolo, iar angajatul a cheamat şi întâriri. Operatorul continuă să filmeze comportamentul agresiv al paznicilor. Ei ar fi vrut să nu se vadă pe cameră aşa ceva. Pentru o clipă, poate şi-au dat seama că au exagerat şi au lăsat echipa Observatorului să plece. Dar imediat au înconjurat maşina şi au trecut la ameninţări.

?Vreţi să nu mai plecaţi de aici? Hai bă, şterge asta. Nu mai filma. Ţi-o iau şi dau cu ea de pământ! Crede-mă pe cuvânt că pot să ţi-o fac rău!? Aşteptăm o reacţie oficială a firmei de pază pentru a afla dacă angajaţii NEI Guard au în fişa postului obligaţia să agreseze persoanele aflate pe domeniul public.

IMAGINI INEDITE:  

Observator

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close