Antena 3 CNN Actualitate Edi are 5 ani și suferă de leucemie. Părinții lui au lansat o campanie pe Facebook de strângere de bani. Ce au descoperit după doar câteva luni:

Edi are 5 ani și suferă de leucemie. Părinții lui au lansat o campanie pe Facebook de strângere de bani. Ce au descoperit după doar câteva luni:

Edi are 5 ani și suferă de leucemie. Părinții lui au lansat o campanie pe Facebook de strângere de bani. Ce au descoperit după doar câteva luni:
28 Feb 2019   •   22:24

Poveste șocantă în Mehedinți, unde părinții unui copil în vârstă de 5 ani, diagnosticat cu leucemie și tratat la Institutul Fundeni din București, au demarat anul trecut o strângere de fonduri, din donații, pe Facebook, pentru a putea asigura tratamentul copilului - medicamente, drumuri la București și chiria unui apartament în Capitală, lângă Institutul Fundeni. Fotografiile și documentele medicale ale copilului au fost însă, folosite de escroci care "au clonat" pagina de donații a copilului: au organizat o strângere de fonduri în paralel și au adunat, astfel, 27.000 de euro, a povestit, pentru HotNews.ro, bunicul copilului, Pompilian Munteanu, scrie HotNews.

Mai mult, atunci când au aflat că familia copilului a aflat despre escrocherie și intenționează să depună plângere la Poliție, o femeie l-a contactat pe tatăl copilului și a încercat să îi ofere 6.000 de lei, pentru a nu sesiza autoritățile, spune bunicul copilului. 

Familia micuțului Edi a depus plângere la Poliția Mehedinți, care anchetează acum acest caz.
 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close