Antena 3 CNN Actualitate Ediţie specială: Cum a fost posibilă graţierea repetată a avocatei implicate în mafia imobiliară

Ediţie specială: Cum a fost posibilă graţierea repetată a avocatei implicate în mafia imobiliară

Ediţie specială: Cum a fost posibilă graţierea repetată a avocatei implicate în mafia imobiliară
01 Apr 2014   •   22:44

Radu Tudor a prezentat, în Ediţia specială de marţi seară, o nouă serie de dezvăluiri cu privire la cazul femeii graţiate de Traian Băsescu, de două ori în acelaşi an, după ce fusese condamnată pentru fraude imobiliare.

Invitată în emisiune, şeful Departamentului Investigaţii Antena 3 Bianca Nae, a afirmat că i-a întrebat pe reprezentanţii Ministerului Justiţiei cum a avizat instituţia acest caz de graţiere, iar răspunsul instituţiei a fost "negativ". 

Trebuie subliniat că avizul Ministerului Justiţiei este consultativ, iar preşedintele statului poate să ţină sau nu cont de el.

Bianca Nae a subliniat că avocata Nicoleta Constantin Maracine nu a executat nicio secundă din aceste pedepse pentru că pe timpul anchetei a fugit, deci s-a sustras cercetărilor, şi apoi a rămas însărcinată. Ulterior, în fiecare an, din 2003 până în 2009, când au venit cele două graţieri, avocata a adus pe lume câte un copil.


Citeşte şi:

Sinteza Zilei: Infractoarea GRAŢIATĂ DE DOUĂ ORI de Traian Băsescu

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close