Antena 3 CNN Actualitate Ediţie specială: Zece întrebări incomode pentru Traian Băsescu

Ediţie specială: Zece întrebări incomode pentru Traian Băsescu

Ediţie specială: Zece întrebări incomode pentru Traian Băsescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Apr 2014   •   23:09

Radu Tudor i-a adresat preşedintelui Traian Băsescu, în Ediţia specială de miercuri seară, zece întrebări cu privire la implicarea sa în filiera mafiei imobiliare instrumentată de avocata graţiată Nicoleta Constantin Mărăcine şi judecătoarea Stoican.

Iată care sunt cele zece întrebări:
 
1.    Care este motivul pentru care ati gratiat avocatul mafiei imobiliare Nicoleta Constantin Maracine, dupa ce a fost condamnata, s-a sustras urmaririi, a atacat politistii veniti sa o ridice si a creat un prejudiciu de milioane de euro?

2.    Ministerul Justitiei a dat aviz negativ de doua ori pentru gratierea avocatului mafiei. De ce ati incalcat recomandarea juristilor specializati?

3.    Exista apropiati ai dumneavoastra care au beneficiat de mafia imobiliara condusa de judecatoarea Stoican si avocatul Maracine?

4.    In calitate de fost primar general al Capitalei, ati semnat puneri in posesie pe baza unor hotarari date de judecatoarea Stoican, dovedita ca infractoare?

5.    Pentru ca folositi la maxim serviciile secrete pentru a cunoaste in amanunt tot ce fac adversarii dumneavoastra politici, ati cerut acestora sa verifice daca Elena Udrea, fidela dvs colaboratoare, a beneficiat de vinzari-cumparari pe filiera Stoican-Maracine?

6.    Cine este persoana care a dus la Palatul Cotroceni cererea de gratiere pentru avocatul mafiei? Stim ca Elena Udrea vine foarte des la Palatul Cotroceni. Este implicate in filiera gratierii?

7.    De ce refuzati sa gratiati oameni care au gresit o data dar fac mult bine oamenilor si preferati sa gratiati membrii ai mafiei imobiliare care nenorocesc sute si mii de familii lasate pe strazi?

8.    Cand faceti publica motivarea juridica ce a stat la baza gratierii acestei persoane extrem de dubioase?

9.    De ce ati mintit cind ati spus ca in al doilea mandat, n-ati gratiat pe nimeni. A doua gratiere a avocatului mafiei a fost semnata pe 22 Decembrie 2009, prima zi a celui de-al doilea mandat al dumneavoastra.

10. Date fiind elementele atat de dubioase ale acestui act suspect al dumneavoastra, este legitim sa ne intrebam cine a beneficiat material de pe urma semnaturii dumneavoastra?

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close