Antena 3 Actualitate Educație REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ. Câte medii de 10 au fost în BUCUREȘTI

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ. Câte medii de 10 au fost în BUCUREȘTI

de S.T.    |    25 Iun 2019   •   13:03
REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ. Câte medii de 10 au fost în BUCUREȘTI
Sursa foto: Foto: Agerpres

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ BUCUREȘTI. MEDII DE 10 ÎN BUCUREȘTI. Marţi au fost afişate rezultatele la evaluarea naţională şi tot în cursul acestei zile vor putea fi depuse contestaţii.

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ BUCUREȘTI. MEDII DE 10 ÎN BUCUREȘTI. Au fost înregistrate 48 de medii de 10 la evaluarea naţională în Capitală, potrivit site-ului evaluare.edu.ro.

Rezultatele finale, după contestaţii, vor afişate sâmbătă, 29 iunie.

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ BUCUREȘTI. MEDII DE 10 ÎN BUCUREȘTI. Un număr de 154.956 de absolvenţi ai clasei a VIII-a s-au înscris la evaluarea naţională în întreaga ţară, conform situaţiei centralizate de Ministerul Educaţiei.

În Bucureşti s-au înscris să participe 13.933 de candidaţi.

Probele au fost monitorizate audio-video.

Citiți și: CONTESTAȚIE la EVALUAREA NAȚIONALĂ 2019. Vezi AICI cum se face contestație

Evaluarea naţională se desfăşoară, anual, într-o singură sesiune. Media generală obţinută la evaluarea naţională are o pondere de 80% în calculul mediei pe baza căreia se realizează admiterea în clasa a IX-a. Absolvenţii clasei a VIII-a îşi vor putea continua studiile în învăţământul liceal sau profesional, fiind asigurate locuri pentru toţi elevii care au finalizat ciclul gimnazial. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close