Antena 3 CNN Actualitate Ei sunt cei patru români morți în accidentul produs pe o autostradă din Italia - FOTO

Ei sunt cei patru români morți în accidentul produs pe o autostradă din Italia - FOTO

Comunitatea din Reteag, comuna Petru Rareș din Bistrița-Năsăud se pregăteşte de înmormântarea celor patru membrii ai familiei Ciurar, care au pierit, pe 5 iunie, într-un teribil accident rutier în Italia.

Ei sunt cei patru români morți în accidentul produs pe o autostradă din Italia - FOTO
Sursa foto: sursa foto: stiridiaspora.ro
09 Iun 2020   •   23:28

Traian Ciurar, fratele lui Emil Ciurar, şoferul care a condus automobilul morţii, a povestit, în exclusivitate pentru ŞtiriDiaspora.ro, că sicriele celor patru membrii ai familiei vor ajunge în ţară, cel mai probabil, vineri.

„Îi vom înmormânta, sâmbătă, aici, în comună. Nu ne-a ajutat nimeni să-i aducem acasă pentru a-i înmormânta. Nici Ambasada României nu ne-a ajutat. Singuri le-am făcut pe toate. Era pentru prima dată când mergeau în Italia. Se ducea la un frate de-al meu. Se duceau să muncească“, spune Traian Ciurar.

Acum, oamenii din comunitatea de romi din Reteag, membri ai unei confesiuni religioase, sunt dărâmaţi de cele întâmplate. Pe pagina de Facebook a rudelor celor decedaţi, oamenii din comunitate au scris zeci de mesaje: „Drum lin spre ceruri la dreapta Tatălui. Odihnă veşnică“, „Dumnezeu să vă ierte şi să aibă milă de sufletele voastre că mare durere a rămas în urma voastră, dragii mei“, „Dumnezeu să îi odihnească în pace“; „Domul Isus Hristos să întărească familia greu încercată prin puterea Domnului“, „ Condoleanţe. Dumnezeu să întărească familia îndurerată. Să vă dea putere să puteţi trece peste această încercare grea“.

sursa: stiridiaspora.ro

Reamintim că doi minori, împreună cu bunicii lor paterni, au murit în urma unui accident rutier, care a avut loc, pe 5 iunie, pe autostrada A1 din Italia, între Arezzo și Monte San Savin. Automobilul condus de tatăl lor, Emil, a intrat într-un camion care staționa. În urma impactului, sora geamănă a fetiței de 10 luni, care a decedat, împreună cu un copil de 13 ani, dar și mama copiilor, au ajuns cu răni la spital.

Familia Ciurar se deplasa în Italia la muncă, la cules de mere. Emil, șoferul român care conducea mașina în care se afla toată familia sa, a declarat că a dormit pentru o clipă la volan din cauza oboselii.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close