Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea, declaraţie despre Klaus Iohannis. Ce poate să îi facă preşedintele fostei candidate la Cotroceni

Elena Udrea, declaraţie despre Klaus Iohannis. Ce poate să îi facă preşedintele fostei candidate la Cotroceni

Elena Udrea, declaraţie despre Klaus Iohannis. Ce poate să îi facă preşedintele fostei candidate la Cotroceni
de O.P.    |    03 Feb 2015   •   11:40

Vin zile negre pentru blonda de la Turism, ex-candidată la prezidenţiale. Programul stabilit de poliţie pare să îi încurce treburile Elenei Udrea, care este pusă sub control judiciar.

Însă, spre deosebire de inculpaţii care dau cu subsemnatul la DNA, doamna Udrea nu tace. Ci este decisă să spună tot despre toţi, chiar şi despre mult-stimatul ex-preşedinte Traian Băsescu.
"Legat de dosarul Rudel Obreja, beneficiul ar fi fost electoral. Eu am vrut să particip cu fonduri europene la promovarea României pentru a avea beneficii de imagine. Deci, asta este miza: imaginea! Cine are o imagine mai bună: doamna Kovesi sau eu. Eu nu mă aștept să fiu arestată, ci că abuzurile nu m-ar mira să se continue chiar și cu o asemenea încercare”, a precizat Elena Udrea.

Cât despre demisie, Elena Udrea a spus că ar demisiona, dar că are nevoie de avizul preşedintelui Klaus Iohannis. "Şi dacă demisionez, trebuie să-mi dea aviz domnul Iohannis”.

"Ştiu că în acest demers am pornit singură. Dar și dacă aș fi cel mai rău om din România lucrurile despre domnul Coldea trebuie verificate”, a spus fosta candidată la Cotroceni.



×
Subiecte în articol: Elena Udrea coruptie Klaus Iohannis
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close