Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea foloseşte elicopterul în deplasările oficiale

Elena Udrea foloseşte elicopterul în deplasările oficiale

Elena Udrea foloseşte elicopterul în deplasările oficiale
Sursa foto: Foto: Intact Images
27 Sep 2010   •   10:11

Ministrul Turismului Elena Udrea foloseşte elicopterul, atunci când are de făcut deplasări oficiale în ţară. Elena Udrea a făcut un astfel de drum acum două săptămîni, la Alba Iulia. A folosit serviciile unei companii de taxi aerian. Numai că nimeni nu spune cu ce fonduri a fost plătită cursa.

În urmă cu aproape 2 săptămîni, ministrul Dezvoltării şi Turismului a fost într-o vizită de lucru la Alba Iulia. Elena Udrea a lăsat limuzina de serviciu acasă şi a mers cu un elicopter civil, particular. Contactaţi de jurnaliştii de la Puterea, reprezentanţii ministerului au confirmat zborul, dar nu au vrut să precizeze cine l-a plătit, pe motiv că nu ar fi vorba de informaţii de interes public. În comunicatul de presă al biroului de presă, se arată doar că nu au fost folosite fonduri publice pentru acest drum.

 

Elicopterul folosit de Elena Udrea pentru zborul de la Alba Iulia aparţine unei companii de taxi aerian. O oră de zbor costă nu mai puţin de 1400 de euro, iar un drum ca cel făcută de ministrul turismului la Alba Iulia poate ajunge şi la cîteva mii de euro, fără taxele de aeroport, potrivit informaţiilor de pe site-ul firmei.

Ministrul turismului a călătorit cu elicopterul şi în data de 1 mai a acestui an. Şi atunci ministerul condus de Udrea a refuzat să dea detalii despre zbor, precizând doar că nu a fost plătit din bani publici.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Elena Udrea elicopter
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close