Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea vrea manual pentru promovarea brandului de ţară

Elena Udrea vrea manual pentru promovarea brandului de ţară

Elena Udrea vrea manual pentru promovarea brandului de ţară
Sursa foto: Foto: Intact Images
20 Oct 2010   •   09:30

După ce a "branduit" România, Elena Udrea vrea şi un manual pe această temă. Mai exact, un manual şi broşuri prin care brandul ţării, "Explore the Carpathian Garden", să fie promovat. Pentru asta, ministrul Dezvoltării a alocat peste 120.000 de euro.

Proiectul Ministerului Dezvoltării cuprinde atât realizarea unui manual de brand, cât şi a unor broşuri prin care nou-lansatul brand de ţară să fie promovat. În total, acestea ar urma să coste peste 120.000 de euro, cu tot cu Taxa pe Valoare Adăugată. Banii sunt obţinuţi din fonduri nerambursabile.

Manualul vrut de Elena Udrea nu este însă un proiect pentru toate firmele. Companiile interesate de ofertă trebuie să întrunească mai multe condiţii. Media cifrei de afaceri în ultimii trei ani trebuie să depăşească 190.000 de euro, iar firmele trebuie să detalieze toate prestările de servicii din aceeaşi perioadă.

Potrivit caietului de sarcini, manualul de brand va avea 40 de pagini, coperţi glossy, şi se va tipări iniţial în 5.000 de exemplare, dintre care 3.000 în limba română şi 2.000 în engleză.

Broşurile, pe de altă parte, vor cuprinde o pagină cu informaţii generale despre România, cum ar fi amplasarea geografică, suprafaţa, populaţia sau fusul orar. Atât broşurile cât şi manualul vor purta însemnele noului brand de ţară lansat de ministrul Elena Udrea.

Valoarea estimată pentru realizarea broşurilor e de 95.000 de euro, iar pentru manual s-au alocat 10.000 de euro.

Udrea vrea manual pentru brand


×
Subiecte în articol: Elena Udrea brand promovare
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close