Antena 3 Actualitate Un elev din Bucureşti, umilit şi bătut de colegi, s-a aruncat pe geamul clasei

Un elev din Bucureşti, umilit şi bătut de colegi, s-a aruncat pe geamul clasei

de Alin Tarnovschi    |    03 Iun 2021   •   21:39
Un elev din Bucureşti, umilit şi bătut de colegi, s-a aruncat pe geamul clasei
Sursa foto: Hepta

Un elev de clasa a şasea la şcoala George Bacovia din Bucureşti, umilit şi bătut de colegi, s-a aruncat pe geamul clasei, în aplauzele copiilor care l-au îndemnat să sară.

Elevul nu a mai îndurat umilinţele şi bătăile primite şi chiar a spus, potrivit unor elevi ai şcolii, că vrea să moară pentru a scăpa.

Astfel, într-o pauză, copilul şi-a luat avânt şi a sărit pe geamul clasei, de la primul etaj al şcolii George Bacovia din Bucureşti, în timp ce alţi copii îl filmau cu telefoanele mobile, iar alţii îl îndemnau să sară şi îi spuneau că nu au curaj.

După ce s-a prăbuşit pe pământ, de la o înălţime de aproximativ cinci metri, elevul a rămas întins, în timp ce unii dintre colegii lui i-au anunţat pe profesori care, la rândul lor, au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Copilul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Marie Curie din Bucureşti, acolo unde medicii au stabilit că, din fericire, rănile suferite nu sunt grave. Ulterior, băiatul a fost transferat la Spitalul Alexandru Obregia pentru a fi consiliat.

Cazul elevului din Bucureşti a fost prezentat de jurnaliştii Observator.

Inspectoratul Şcolar General Bucureşti a deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul ce se putea transforma într-o tragedie.

Metode de ajutor pentru adolescenţii care suferă de depresie

"Simți că lumea îți fuge de sub picioare? Ai ajuns la capătul puterilor? Ia legătura cu noi ACUM! Suntem aici, 24 de ore din 24, pentru tine!". Aşa sună mesajul lansat de "despreHUB" - primul HUB antidepresie din România.

Astfel, adolescenţii care trec printr-o perioadă grea pot primi ajutor doar printr-un simplu apel gratuit la numărul 0374.456.420.

Specialiştii de la Helpline au explicat că apelurile sunt confidenţiale.

"Chiar dacă simți că lumea îți fuge de sub picioare și că viața nu mai este despre tine, ci despre suferința pe care o simți, soluții există întotdeauna. Haide să le discutăm împreună, pas cu pas, în ritmul tău, așa cum te simți confortabil", este mesajul cu care sunt întâmpinate persoanele care au nevoie de ajutor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close