Antena 3 CNN Actualitate Un elev și-a rănit două colege după ce a dat cu spray lacrimogen pe holul unei școli din Chitila. Directorul a chemat Poliția

Un elev și-a rănit două colege după ce a dat cu spray lacrimogen pe holul unei școli din Chitila. Directorul a chemat Poliția

Poliția a fost chemată astăzi de directorul unei școli din Chitila, după ce un elev a pulverizat spray lacrimogen pe holul unității de învățământ.

Un elev și-a rănit două colege după ce a dat cu spray lacrimogen pe holul unei școli din Chitila. Directorul a chemat Poliția
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    02 Noi 2022   •   15:36

Update 15.40 - Potrivit surselor Antena 3 CNN, una dintre eleve a fost transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu din București. Băiatul care le-ar fi pulverizat spray lacrimogen în față este din clasa a VII-a și are 13 ani.

Astăzi, în jurul orei 13:30, directorul Școlii Generale "Ioan Vișoiu" din Chitila a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov cu privire la faptul că, un elev, din clasa a VII a, a pulverizat spray iritant - lacrimogen pe holul unității de învățământ.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din Chitila pentru efectuarea activităților specifice, precum și un echipaj medical care, la acest moment, acordă îngrijiri la două eleve din clasa a VI-a.

Polițiștii din Chitila sprijiniți de polițiștii Biroului de Siguranță Scolară Ilfov efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

×
Subiecte în articol: elev spray lacrimogen şcoli chitila
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close