Antena 3 CNN Actualitate Adevăratul motiv pentru care elevul din Bucureşti s-a aruncat pe geamul clasei

Adevăratul motiv pentru care elevul din Bucureşti s-a aruncat pe geamul clasei

Elevul de clasa a șasea de la Școala George Bacovia din București, care s-a aruncat ieri de la etaj se află în afara oricărui pericol. Acesta a stat de vorbă cu poliţiştii și le-a povestit ce s-a întâmplat.

Adevăratul motiv pentru care elevul din Bucureşti s-a aruncat pe geamul clasei
Sursa foto: Getty Images
de Laura Dinu    |    04 Iun 2021   •   10:02

Copilul a stat de vorbă cu Poliția, la spital, în prezența mamei, și le-a spus agenţilor că a sărit pe geam din cauza faptului că o colegă vorbea în apropierea lui și el nu a mai suportat să o audă.

În urma căzăturii, băiatul s-a ales cu două coaste rupte, dar se află în afara oricărui pericol.

În acest caz, s-a deschis și un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Profesoara adolescentului a declarat că este adevărat că, în pauze, elevii nu sunt supravegheați. Mai multe cadre didactice urmează să fie audiate în zilele următoare.

Un elev din Bucureşti, umilit şi bătut de colegi, s-a aruncat pe geamul clasei

Inițial, a apărut informația potrivit căreia elevul nu a mai îndurat umilinţele de la colegi şi chiar a spus, potrivit unor colegi, că vrea să moară pentru a scăpa.

Astfel, într-o pauză, copilul şi-a luat avânt şi a sărit pe geamul clasei, de la primul etaj al şcolii George Bacovia din Bucureşti, în timp ce alţi copii îl filmau cu telefoanele mobile, iar alţii îl îndemnau să sară şi îi spuneau că nu are curaj.

După ce s-a prăbuşit pe pământ, de la o înălţime de aproximativ cinci metri, elevul a rămas întins, în timp ce unii dintre colegii lui i-au anunţat pe profesori care, la rândul lor, au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Copilul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Marie Curie din Bucureşti, acolo unde medicii au stabilit că, din fericire, rănile suferite nu sunt grave. Ulterior, băiatul a fost transferat la Spitalul Alexandru Obregia pentru a fi consiliat.

Cazul elevului din Bucureşti a fost prezentat de jurnaliştii Observator.

Inspectoratul Şcolar General Bucureşti a deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul ce se putea transforma într-o tragedie.

×
Subiecte în articol: elev București
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close