Antena 3 CNN Actualitate O elevă a fost bătută în autobuzul cu care se întorcea de la şcoală în Dâmboviţa. Poliţia s-a autosesizat

O elevă a fost bătută în autobuzul cu care se întorcea de la şcoală în Dâmboviţa. Poliţia s-a autosesizat

O elevă din Dâmbovița a fost bătută cu bestialitate de un grup de tineri într-un autobuz sub privirile călătorilor. Imaginile au ajuns la poliţie care s-a autosesizat şi a început cercetările. Atenție, imaginile vă pot afecta emoțional!

O elevă a fost bătută în autobuzul cu care se întorcea de la şcoală în Dâmboviţa. Poliţia s-a autosesizat
de Claudia Popovici    |    18 Dec 2021   •   18:00

Potrivit presei locale, cei care au iscat scandalul au fost un grup de tineri format din fete şi băieți într-un mijloc de transport care circula spre comuna Ocnița, judeţul Dâmbovița.

Așezați în spatele elevei, care stătea liniștită pe scaun cu căștile la urechi, aceştia au pornit o serie de glume la adresa ei, după care au început să arunce spre ea cu hârtii mototolite.

Enervată de situaţie, eleva a reacţionat şi a aruncat înapoi hârtiile spre ei, moment în care un tânăr i-a dat o palmă.

În momentul în care a ridicat şi ea mâna spre cel care a lovit-o restul grupului s-a isterizat. Eleva a fost prinsă într-o ploaie de pumni, palme şi picioare sub privirile călătorilor.

Scandalul a continuat şi după ce au coborât din mijlocul de transport, eleva fiind lovită în continuu de o fată din grup.

 Incidentul a avut loc pe 14 decembrie, iar imaginile cu eleva bătută în mijlocul de transport au ajuns la poliţie care s-a autosesizat în acest caz. 

Mai exact, "polițiștii din cadrul Poliţiei Moreni s-au autosesizat din oficiu şi au întocmit dosar penal pentru lovire şi alte violențe, faptă prevăzută de art 193 din Codul Penal, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului şi dispunerea măsurilor procedurale în cauză", se arată într-un comunicat remis de IPJ Dâmbovița, citat de presa locală

×
Subiecte în articol: eleva batuta autobuz şcoală Dambovita
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close