Antena 3 CNN Actualitate Eleve de liceu transformate în dansatoare erotice (VIDEO)

Eleve de liceu transformate în dansatoare erotice (VIDEO)

Eleve de liceu transformate în dansatoare erotice <font color=red><B>(VIDEO)</B></font>
18 Iun 2007   •   23:36

Eleve de liceu transformate în dansatoare erotice, bani vârâţi în sutienele adolescentelor, ocheade ale bărbaţilor ?încinşi? de mişcările de sub fustele înfoiate ale tinerelor, dansuri ţigăneşti pe masă ? aceasta a fost ?surpriza? pregătită de ansamblul folcloric al Grupului Şcolar Agricol ?Iulian Drăcea?, din Timişoara, participanţilor la o cină festivă. Totul s-a întâmplat supravegherea directoarei Liliana Văduva. Elevii au fost invitaţi de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timişoara să susţină un recital de muzică populară, vineri seară, la o cină festivă, la care participau expozanţii români şi străini de la Târgul de agricultură, organizat de instituţie. Intenţia organizatorilor de a promova artiştii de liceu s-a transformat, însă, într-un show erotic.

IMAGINI INEDITE:

După ce orchestra, cântăreţii şi dansatorii ansamblului au smuls ropote de aplauze cu muzica populară, s-a anunţat o surpriză.

Petrecăreţii n-au mai ţinut cont că dansatoarele sunt eleve şi au început să scoată de prin buzunare bancnote pentru a răsplăti eforturile. Distracţia a durat mai bine de un sfert de oră, în care s-au filmat şi fotografiat show-ul elevelor.

Citiţi articolul complet în Gândul

×
Parteneri
ANM anunţă cum va fi vremea în iunie
x close