Antena 3 CNN Actualitate Elevi de nota 10 şi viitori oameni de nota 10. Excepţiile dezastrului de la bacalaureat

Elevi de nota 10 şi viitori oameni de nota 10. Excepţiile dezastrului de la bacalaureat

Elevi de nota 10 şi viitori oameni de nota 10. Excepţiile dezastrului de la bacalaureat
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Iul 2012   •   07:26

Au fost şi elevi de nota 10 la examenul de bacalaureat de anul acesta, în ciuda rezultatului dezastruos de la nivel naţional. 66 de elevi, dintre care 15 numai la Iaşi, au avut 10 pe linie. La Colegiul Naţional de informatică "Tudor Vianu", rata de promovare a fost de sută la sută. Doi dintre cei care au trecut de bac cu nota maximă au fost invitaţii lui Mihai Gâdea la Sinteza Zilei.

Alexandru Boţu este din Iaşi, dar a fost elev al Colegiului Tudor Vianu şi a luat examenul de bacalaureat cu zece pe linie. El a declarat la Antena 3 că a fost nevoie de multă muncă pentru a ajunge la acest rezultat. Alexandru îşi va continua studiile în Anglia.

Şi Iosif Jernoiu a luat examenul cu nota zece. Un rezultat care l-a surprins puţin, având în vedere că nu era primul din clasă. Stăpânea însă materiile, cărora le-a acordat maximă atenţie în timpul orelor de curs.

Iosif nu este tentat să fie student în străinătate, aşa că la toamnă va merge la o facultate din ţară. În Bucureşti, 38, 97 la sută dintre elevi au trecut examenul de bacalaureat, cei mai mulţi fiind înregistraţi în sectorul 1, adică 50,85 la sută.

VEZI ÎNREGISTRAREA EMISIUNII Sinteza Zilei


×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close