Antena 3 CNN Actualitate 1.300 de elevi din orașul Vulcan, evacuați din trei școli din cauza mirosului puternic de sulf

1.300 de elevi din orașul Vulcan, evacuați din trei școli din cauza mirosului puternic de sulf

Aproximativ 1.300 de elevi, de la trei școli, au fost trimiși acasă de profesorii lor, care au decis să întrerupă activitatea didactică, din cauza mirosului puternic de sulf din orașul Vulcan, județul Hunedoara.

1.300 de elevi din orașul Vulcan, evacuați din trei școli din cauza mirosului puternic de sulf
Sursa foto: Hepta I Mediafax Foto / IGSU
de Roxana Mihăiescu    |    10 Ian 2024   •   14:49

Astăzi, 10 ianuarie, în jurul orei 13.00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Hunedoara a fost anunțat că în orașul Vulcan se simte un miros puternic de gaz, probabil sulf.

În aceste condiții, aproximativ 1.300 de elevi de la trei școli din Vulcan, județul Hunedoara, au fost trimiși acasă de profesorii lor, care au decis să întrerupă activitatea didactică.

Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a convocat de urgență Grupul de Suport Tehnic din cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, format din reprezentanți de la CEVJ, DSP, Delgaz Grid, Enel, SAJ, APM, Garda de Mediu, ITM, dar și din cadrul poliției și jandarmeriei hunedorene.

Citește și: Patronul de la Ferma Dacilor rămâne în arest preventiv. Decizia, luată după ce doi judecători au făcut cereri de abținere

”Vor fi efectuate verificări privind proveniența mirosului și vor fi luate măsurile care se impun în astfel de cazuri. Pentru elevii de la 3 școli din oraș, aproximativ 1.300, profesorii au decis să întrerupă activitatea didactică iar elevii au fost îndrumați să se deplaseze spre casă”, transmite ISU Hunedoara, notează Mediafax.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, după primele verificări efectuate de ISU, Uzina Electrică de la Paroșeni a fost pornită după o lună de pauză, astfel că a ieșit miros de sulf.

 

 

 

×
Subiecte în articol: ISU Hunedoara elevi evacuati miros sulf
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close