Antena 3 CNN Actualitate Elevii cu rezultate excepţionale din Suceava, premiaţi alături de profesori în Gala "Copiii pe primul loc"

Elevii cu rezultate excepţionale din Suceava, premiaţi alături de profesori în Gala "Copiii pe primul loc"

La Suceava, Fundația Ana - Inimă de copil, condusă de Larisa Blănari, a organizat prima ediție a galei "Copiii pe primul loc". Elevii din întreg judeţul care au excelat la olimpiadele naţionale au fost premiaţi alături de cadrele didactice care i-au pregătit.

de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Mai 2023   •   12:41

Evenimentul s-a desfăşurat în preajma Zilei Internaționale a Copilului. Cu acest prilej au fost premiați copiii din județul Suceava care au obținut rezultate remarcabile în cadrul concursurilor și olimpiadelor școlare.

"În cadrul acestui eveniment premiem copiii olimpici din judeţul Suceava, cei cu locul 1, 2 şi 3 la Olimpiadele Naţionale, la toate disciplinele. Este un eveniment în premieră în judeţul Suceava. Am dorit foarte mult ca acest eveniment să aibă loc înaintea zilei de 1 iunie - Ziua Copilului, prin urmare evenimentul se şi numeşte Copiii pe primul loc", a declarat Larisa Blănari, preşedintele Fundaţiei Ana - Inimă de copil.

În cadrul evenimentului David Turturean, multiplu olimpic internațional, medaliat cu aur la Astronomie, le-a împărtășit elevilor câteva gânduri din experiențele sale.

"Am avut ocazia să concurez la nivel internaţional la olimpiade de astronomie şi astrofizică, şi la nivel naţional la olimpiade de matematică, fizică şi ştiinţele pământului, informatică şi lingvistică", a precizat David Turturean.

93 de elevi care au obţinut premii la olimpiadele naţionale au fost premiaţi alături de cei 75 de profesori care i-au pregătit.

×
Subiecte în articol: Suceava Larisa Blănari
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close