Antena 3 CNN Actualitate Elevi, VEDEŢI AICI la ce liceu aţi intrat

Elevi, VEDEŢI AICI la ce liceu aţi intrat

Elevi, VEDEŢI AICI la ce liceu aţi intrat
12 Iul 2007   •   16:20

Gata cu emoţiile pentru majoritatea elevilor care au promovat testele naţionale. Joi a avut loc repartizarea computerizată a celor peste 138.000 de candidaţii. 99% dintre ei au prins un loc la liceu. Rezultatele au fost deja afişate pe internet, pe site-ul www.edu.ro, iar vineri vor fi prezentate şi în şcoli. Au rămas însă şi candidaţi nerepartizaţi, peste 1.500 de elevi. Şi asta pentru că nu şi-au pus suficiente opţiuni pe fişa de înscriere. Elevi cu medii peste 8.00 au rămas pe dinafară din cauza neatenţiei.

Cele mai căutate licee din ţară au fost Colegiul Naţional de Informatică ?Tudor Vianu? din Bucureşti, urmat liceul Ovidius din Constanţa şi de Colegiul Naţional Mihai Viteazul din Capitală. Candidaţii care au rămas nerepartizaţi şi cei care nu au fost admişi la Testele Naţionale mai au o şansă la şcolile de arte şi meserii şi pe locurile rămase libere la liceu, în cea de-a doua, care va avea loc în 23 iulie.

În Bucureşti, au rămas neocupate 4.706 locuri, din care 441 la licee. La nivel naţional, 33 de elevi au media generală de admitere în liceu 10, doar 32 au intrat în repartizarea computerizată, unul probabil fiind la un liceu vocaţional.

Pentru anul şcolar 2007-2008 au fost repartizate, la nivel naţional, 133.277 de locuri în licee şi 86.349 la şcolile de artă şi meserii.

VEDEŢI REPARTIZAREA ÎN LICEE ŞI ŞCOLI DE ARTE ŞI MESERII

Site-ul edu.ro se blochează frecvent. Pentru a afla unde aţi intrat la liceu puteţi accesa şi acest site: www.calificativ.ro/examene/admitere

Antena3.ro

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close