Antena 3 CNN Actualitate Elicopter militar aterizat forțat în sensul giratoriu de la Aviatorilor zbura la o distanță mică de sol

Elicopter militar aterizat forțat în sensul giratoriu de la Aviatorilor zbura la o distanță mică de sol

Elicopterul militar care a aterizat forțat, joi, în Piața Charles de Gaulles din Capitală făcea parte dintr-un grup de șase elicoptere care se antrenau pentru ceremonia din 21 iulie, cu ocazia încheierii misiunii armatei române în Afganistan.

Elicopter militar aterizat forțat în sensul giratoriu de la Aviatorilor zbura la o distanță mică de sol
Sursa foto: Inquam Photos / George Calin
de Andreea Cigolea    |    15 Iul 2021   •   11:33

Elicopterul zbura la circa 300 de metri altitudine, era un zbor de antrenament într-un grup de șase elicoptere, care se antrenau pentru ceremonia care va avea loc în 21 iulie, în Piața Arcului de Triumf, cu ocazia încheierii misiunii armatei române în teatrele de operații din Afganistan.

La un moment dat elicopterul a pierdut din altitudine și a devenit destul de clar că pilotului îi este extrem de greu să controleze aparatul de zbor.

Din fericire, a găsit soluția de a ateriza în siguranță, fără ca nimeni să fie rănit.

Elicopterul militar care aparţine Statelor Unite ale Americii ar fi suferit o defecţiune tehnică şi chiar a lovit doi stâlpi în zona Charles de Gaulle. Cei doi stâlpi au fost retezaţi şi au ajuns pe şosea, blocând astfel traficul.

Pilotul elicopterului a găsit zona perfectă pentru a ateriza fără a provoca alte pagube, astfel că a efectuat o aterizare de urgenţă în sensul giratoriu de la Aviatorilor.

Şoferilor nu le-a venit să creadă atunci când lângă ei, în sens, a aterizat elicopterul american.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 

×
Subiecte în articol: elicopter
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close