Antena 3 CNN Actualitate Emilian Imbri, gestul periculos pe care-l fac liceenii! „Am văzut la o școală din apropiere”

Emilian Imbri, gestul periculos pe care-l fac liceenii! „Am văzut la o școală din apropiere”

Emilian Imbri, managerul Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din București, a vorbit despre un gest periculos pe care îl fac majoritatea liceenilor. Mai exact, trecerea țigărilor de la unul la altul.

Emilian Imbri, gestul periculos pe care-l fac liceenii! „Am văzut la o școală din apropiere”
Sursa foto: Agerpres
de Laura Dinu    |    18 Sep 2020   •   08:20

„Începutul școlii ar putea să însemne - la fel ca și relaxările care au dovedit că la fiecare a fost o ușoară creștere a numărului de îmbolnăviri - la fel și începutul școlii ne poate duce cu gândul că ar putea duce la creșterea numărului de îmbolnăviri.

 Vă recomand doar să treceți pe lângă o școală când sunt pauze sau pleacă copiii spre casă sau vin spre școală, să vedeți ce înseamnă grupurile de colegi, de prieteni, care se bucură că se întâlnesc, fără să poarte mască...

Și ceea ce este mai îngrijorător, eu personal am văzut la o școală din apropiere băieți de clasa a X-a, a XI-a, care își treceau țigara de la unul la altul și fumau împreună doi sau trei aceeași țigară”, a declarat Emilian Imbri pentru Digi 24.

Coronavirus în România, 17 septembrie 2020. Număr uriaş de noi infectări în ultimele 24 de ore

România a înregistrat din nou un număr mare de cazuri noi COVID, după recordul negativ de miercuri. Astfel, 1.679 de persoane au fost infectate cu coronavirus în ultimele 24 de ore şi 27 au murit.

Potrivit celui mai recent bilanţ publicat joi de Grupul de Comunicare Strategică al Guvernului, 478 de români sunt pozitivi la retestare.

"Până astăzi, 17 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 108.690 de  cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.679 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

×
Subiecte în articol: Emilian Imbri tigara coronavirus
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close