x close

Epidemie de gripă. Alte patru persoane au murit! Numărul celor decedaţi a ajuns la 113

de S.T.    |    12 Feb 2019   •   21:32
Epidemie de gripă. Alte patru persoane au murit! Numărul celor decedaţi a ajuns la 113 534 Foto: flickr.com/ Laurent Neyssensas

EPIDEMIE DE GRIPĂ. Încă patru persoane confirmate cu virus gripal au murit, numărul celor care au decedat din această cauză ajungând la 113, potrivit ultimei informări transmise, marţi, de Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică.

Este vorba despre trei bărbaţi, unul în vârstă de 36 de ani, din judeţul Constanta, confirmat cu virus gripal tip A, care avea condiţii medicale preexistente şi antecedente vaccinale antigripale necunoscute, unul în vârstă de 63 de ani, din judeţul Arad, fără condiţii medicale preexistente cunoscute şi nevaccinat anti-gripal şi altul în vârstă de 64 de ani, din judeţul Timiş, cu condiţii medicale preexistente şi nevaccinat anti-gripal.

De asemenea, a fost confirmat decesul unei femei în vârstă de 84 de ani, din judeţul Arad, confirmată cu virus gripal tip A, care avea condiţii medicale preexistente şi era nevaccinată anti-gripal. 

Citeşte mai multe despre:

epidemie epidemie de gripa gripa
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati