Antena 3 CNN Actualitate Un pilot a provocat panică pe aeroport....din greșeală. A fost declanşată alarma de luare de ostatici!

Un pilot a provocat panică pe aeroport....din greșeală. A fost declanşată alarma de luare de ostatici!

Un pilot a provocat panică pe aeroport....din greșeală. A fost declanşată alarma de luare de ostatici!
Sursa foto: Foto: Pixabay
07 Noi 2019   •   11:03

O alerta terorista falsa a creat panica pe unul din cele mai aglomerate aeroporturi din Europa. Zeci de români, care asteptau să se îmbarce din Amsterdam spre Bucureşti, s-au trezit captivi în aeroportul închis de trupele de intervenţie ale poliţiei militare care aveau informatii ca pasagerii unei aeronave sunt luati ostatici de teroristi.

După zeci de minute tensionate, s-a descoperit că alarma a fost declanşată accidental de căpitanul unui avion care urma sa plece spre Madrid.

Aeroportul Schiphol din Amsterdam a fost împânzit de poliţia militară după ce a fost declanşată o alarmă de luare de ostatici, la bordul unei aeronave cu destinaţia Madrid. Întreaga activitate a fost paralizată zeci de minute, iar printre cei afectaţi s-au numărat şi zeci de români.

Cei 27 de pasageri ai avionului din care a fost activată alerta au fost evacuaţi de forţele de ordine.

Compania aeriană spaniolă Air Europa a anunțat ulterior că alarma a fost declanșată din greșeală de căpitan. Pilotul ar fi încercat să explice unui stagiar ce reprezintă toate codurile şi un buton a fost apăsat din greşeală. După o întârziere de câteva ore, zborul a fost reluat şi căpitanul şi-a cerut scuze pentru eroare.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close