Antena 3 CNN Actualitate Eroina din Bamboo, asaltată pe Facebook cu sute de mesaje

Eroina din Bamboo, asaltată pe Facebook cu sute de mesaje

Eroina din Bamboo, asaltată pe Facebook cu sute de mesaje
26 Ian 2017   •   15:56

Pe pagina de Facebook a Alexandrei Stoleru, fata care a salvat zeci de vieţi vineri noapte, în incendiul de la clubul Bamboo, din Capitală, nu mai prididesc mesajele de mulţumire şi felicitare, scrie romaniatv.net.

Alexandra se află încă internată în spaital, iar o alinare de nepreţuit sunt sutele de mesaje pe care le primeşte zilnic de la cunoscuţi şi, mai ales, de la necunoscuţii impresionaţi de gestul său. Practic, Alexandra şi-a salvat viaţa în incendiul de la Bamboo, pentru a le sări în ajutor celor cuprinşi de panică sau blocaţi în interiorul clubului.

"Inima de leu,te iubesc si te admir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa te faci bine repede!!!!!!!!!!", este unul dintre mesaje, iar o prietenă îi transmite: "Te iubesc piticule ! Sa te faci bine mai repede ca avem treaba la sala".

"Multa sanatate! Meriti sa iti dea Doamne Doamne dupa sufletul tau! Nush cati dintre noi si ar fi riscat viata pentru alti!", spune şi o tânără impresionată de curajul Alexandrei.

Alexandra Stoleru are 22 de ani, iar în urma rănilor suferite în incendiu se află internată în Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca.

×
Subiecte în articol: incendiu bamboo
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close