Antena 3 CNN Actualitate Eroul Zilei. Costi Ţiţirigă, adolescentul care salvează vieți

Eroul Zilei. Costi Ţiţirigă, adolescentul care salvează vieți

Un adolescent din Vâlcea, crescut într-un centru de plasament de la vârsta de nouă ani, salvează vieţi în fiecare zi. De patru ani, Costi Ţiţirigă salvează animalele aruncate pe stradă sau pe câmp, le îngrijeşte, le hrăneşte şi apoi le găseşte familii.

Eroul Zilei. Costi Ţiţirigă, adolescentul care salvează vieți
18 Iun 2020   •   15:01

Un adolescent din Vâlcea, crescut într-un centru de plasament de la vârsta de nouă ani, salvează vieţi în fiecare zi.

De patru ani, Costi Ţiţirigă salvează animalele aruncate pe stradă sau pe câmp, le îngrijeşte, le hrăneşte şi apoi le găseşte familii. Nu e uşor şi, de multe ori, sunt poveşti cu un deznodâmânt trist, dar nu se dă bătut. În ajutorul lui a venit şi o fundaţie din Belgia, iar numărul animalelor salvate până la această oră se apropie deja de o sută. 

Costi Ţiţirigă a vorbit în platoul Antenei 3 despre cum a început să facă aceste fapte minunate. 

„Primul animal pe care l-am salvat era câinele centrului de plasament unde am ajuns prima dată, era câinele lor și l-a călcat mașina. Nu știam ce să fac și o angajată cunoștea niște doamne care aveau un adăpotst și salvau câini. Doamnele au preluat câinele, l-au dus la București pentru operație iar după 2 luni a fost adoptat. De aici mi-am dat seama că pot să mă implic mai mult. De cele mai multe ori câinii îi găsesc eu și îi iau de pe stradă sau din pădure. Șefa de centru și restul personalului m-au susținut și mă limitez la un  anumit număr de câini”, a povestit Costi. 

Costi Ţiţirigă, adolescentul care salvează vieți

 

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close