x close

Este strigător la cer! PREOTUL a furat alocaţiile copiilor cu handicap, iar când a fost descoperit i-a scuipat pe jurnalişti

de O.P.    |    13 Dec 2013   •   06:04

Zicala ,,să faci ce spune popa nu ce face popa,, se aplică perfect unui preot din Satu Mare. Slujiorul domnului a fost reţinut pentru că a furat alocaţiile copiilor cu handicap de la centrul de plasament la care el era administrator. Mai mult, preotul i-a scuipat pe ziarişti, după ce aceştia au aflat că mai fusese acuzat că a furat banii bisericii pe care o păstorea.

Chiar şi aşa preotul nu a stat decât o noapte în arest, judecătorii au fost îngăduitori cu el şi l-au pus în libertate, cu interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu.

Preotul din localitatea Tăşnad este acuzat de delapidare şi gestiune frauduloasă. Părintele a obţinut 15 mii de lei din alocaţiile copiilor şi două mii de lei din lemne.

Părintele Covaci a apărut în satul Tăşnad în urmă cu câţiva ani. Furtul de la casa de copii a scos la iveală faptul că la începutul anilor 2000 ar fi fugit cu banii pentru reconstrucţia bisericii pe care o păstorea, pe atunci, în Săliştea Maramureşului. Este vorba de peste 10.000 de lei.

Este cercetat în libertate acum şi nu are voie să părăsească localitatea pentru următoarele 30 de zile. Nici el şi nici conducerea Bisericii nu au vrut să comenteze acuzaţiile.

Citeşte mai multe despre:

furturi preot
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati