Antena 3 CNN Actualitate Etnobotanicile ar putea fi interzise. România are peste 3.000 de consumatori

Etnobotanicile ar putea fi interzise. România are peste 3.000 de consumatori

Etnobotanicile ar putea fi interzise. România are peste 3.000 de consumatori
Sursa foto: Foto: Antena 3
13 Feb 2011   •   23:12

Magazinele de vise ar putea fi interzise în România dacă legea s-ar modifica. Problema a fost discutată la Ministerului Administraţiei şi Internelor unde au participat premierul Emil Boc, ministrul Traian Igaş şi ministrul sănătăţii - Cseke Atilla.

 


Deşi legislaţia privind magazinele de vise a devenit mai restrictivă în ultima perioadă, aceastea şi-au putut continua activitatea. Mii de tineri au ajuns în comă la spital în urma consumului de etnobotanice. România are peste 3.000 de consumatori de ierburi în acest moment. Numărul acestor a crescut de patru ori în ultimul an.

Numărul consumatorilor de etnobotanice a crescut de patru ori în ultimul an. O spun cifrele. Dar şi mai şocante sunt mărturiile părinţilor, ai căror copii luptă cu dependenţa de "droguri legale". Pentru că, da, dau dependenţă şi pot ucide.

Colegii Buzdugan şi Morar de la Radio ZU au început şi ei propria campanie împotriva acestor stupefiante. Mîine, la ora 13, în faţa Guvernului, Zu da panica la etnobotanice. 5000 de oameni sunt aşteptaţi să li se alăture.
 

 

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close