x close

Eugen Teodorovici, acuzații grave la adresa ministrului de Finanțe, Florin Cîțu: "Ne propune un buget bazat pe ipoteze macroeconomice false, cu venituri supradimensionate şi cheltuieli subdimensionate"

15 Dec 2019   •   14:16
Eugen Teodorovici, acuzații grave la adresa ministrului de Finanțe, Florin Cîțu: "Ne propune un buget bazat pe ipoteze macroeconomice false, cu venituri supradimensionate şi cheltuieli subdimensionate" foto- captură Antena 3

Eugen Teodorovici, președintele executiv al PSD, l-a acuzat pe actualul ministru de Finanțe, Florin Cîțu, că va realiza bugetul pe anul 2020 bazându-se pe date false, cu "venituri umflate din pix, supradimensionate şi cheltuieli subdimensionate". 

"Ministrul demis de Finanţe ne propune un buget bazat pe ipoteze macroeconomice false, cu venituri umflate din pix, supradimensionate şi cheltuieli subdimensionate. Consiliul Fiscal arată că strategia bugetară încalcă toate angajamentele luate de România în faţa UE.

Mai mult, raportul Consiliului Fiscal arată că veniturile bugetare sunt supraevaluate, veniturile din TVA la fel, iar estimările încasărilor din accize sunt optimiste", a declarat Eugen Teodorovici într-o conferinţă de presă. 

Eugen Teodorovici, fostul ministru de Finanțe: "Guvernul PNL taie din salariile românilor și nu le crește așa cum legea obligă"

Citeşte mai multe despre:

Eugen Teodorovici florin citu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati